ZÁSADY SOUBORŮ COOKIES

Provozovatelka mobilní aplikace Bride Advisor, Sára Vašková,  se sídlem Horní 793/1, 700 30 Ostravě (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady ochrany osobních údajů.

V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jak a kdy používáme soubory cookies.  Na našem webu zpracováváme soubory cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam.

ZÁSADY SOUBORŮ COOKIES

verze 1. účinná dne 25. 5. 2018

CO JSOU COOKIES?

Cookie je malý textový soubor, který se uloží ve vašem počítači nebo mobilním zařízení a je opět používán během vašich dalších návštěv. Díky cookies si navštívené webové stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně, zlepšují a zjednodušují Vaší návštěvu webu.

JAKÉ COOKIES POUŽÍVÁME?

Existují dva typy souborů cookies, trvalé a dočasné (session cookies neboli relační soubory cookies). Trvalé cookies jsou uloženy jako soubor ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to nejdéle po dobu 12 měsíců. Session cookies jsou uloženy dočasně a zmizí poté, co zavřete prohlížeč.

JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME?

Soubory cookies shromažďují informace o používání našich webových stránek. Tyto informace zahrnují typ internetového prohlížeče a operačního systému, který používáte, název domény místa, ze kterého se připojujete (IP adresa), datum, čas a trvání návštěvy, počet návštěv, průměrný čas strávený na našich webových stránkách a stránky, které zobrazujete. Soubor cookies obsahuje také jedinečné identifikační číslo, které identifikuje váš prohlížeč. To nám pomáhá rozpoznat váš prohlížeč, když znovu navštívíte naše webové stránky. Rovněž sledujeme, jak vyhledáváte na našich webových stránkách a jaké zboží si prohlížíte.

ÚČELY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Správce může zákonně používat soubory cookies za účelem měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek, neboť jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, není tedy vyžadován Váš souhlas. Data, která shromažďujeme, mohou být také použity pro marketingové účely přímo Vám na míru, k tomu ale potřebujeme Váš souhlas.

JAK JSOU COOKIES VYUŽÍVÁNY PRO CÍLENÍ REKLAMY?

K identifikaci publikací, které vás mohou zajímat, můžeme shromažďovat informace o navštívených stránkách nebo o publikovaných článcích, které jste si přečetli, abychom mohli zlepšovat obsah magazínu přímo Vám na míru. Spolupracujeme s místy elektronického obchodování, abychom zákazníkům nabízeli cílenou reklamu. Reklamujeme prostřednictvím vlastních bannerů na našich webových stránkách a webových stránkách třetích stran.

Když navštívíte naši webovou stránku, webové stránky třetích stran (například stránky dodavatelů nabízejicích Vám nějaký produkt) nebo kliknete na reklamu, vaše webové aktivity mohou být sledovány prostřednictvím souborů cookies. Soubory cookies třetích stran vytvářejí naši obchodní partneři, kteří inzerují naše služby na jiných webových stránkách. Naši marketingoví partneři mohou poskytnout své vlastní soubory cookies k zobrazení personalizovaných reklam, které souvisejí s naším magazínem.

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

SOUHLAS S UKLÁDÁNÍM COOKIES V PŘÍPADĚ PERSONALIZACE REKLAM

Použitím našeho magazínu souhlasíte s jakýmkoliv shromažďováním, sdílením a využitím údajů, ke kterým dochází v důsledku používání služeb webu. Dále souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookie nebo jiných informací v jeho zařízení, v němž k těmto činnostem dochází v souvislosti se službou našeho magazínu. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní osobu Sáru Vaškovou, a to pomocí kontaktního formuláře na webu.

KONTROLA NAD SOUBORY COOKIES

Cookies z vašeho počítače nebo mobilního zařízení můžete snadno vymazat pomocí vašeho prohlížeče. Návod, jak zacházet se soubory cookies a jak je odstranit, najdete v „Nápovědě“ svého prohlížeče. Můžete nastavit blokování souborů cookies, nebo že si přejete být informováni pokaždé, když do vašeho počítače nebo mobilního zařízení bude odeslán nový soubor cookies. Dále si můžete nastavit anonymní režim, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu. Vezměte prosím na vědomí, že pokud se rozhodnete blokovat cookies, nebudete moci využívat výhod všech funkcí.

Pokud nesmažete soubory cookies ze svého prohlížeče, můžeme tyto údaje použít k těmto účelům:

  • poskytnutí vhodnější reklamy na základě Vašeho zájmu
  • poskytnutí agregovaných hlášení aktivity reklam inzerentům a webům hostujícím reklamy
  • poskytnutí webům a majitelům aplikací údaje o tom, jak návštěvníci využívají tyto weby nebo aplikace
  • detekce a obrana proti podvodu a jiným rizikům, ochrana uživatelů a partnerů
  • vylepšení našich služeb

COOKIES TŘETÍCH STRAN

Cookies třetích stran používáme ke shromažďování statistických údajů v souhrnné podobě pomocí analytických nástrojů, jako je Google, Google Analytics, Facebook Pixel, Sklik. V takovém případě se shromážděná data předávají těmto poskytovatelům služeb třetích stran za účelem jejich zpracování. Používáme také inzertní funkce služby Google Analytics a Facebook Pixel. Používáme cookies třetích stran trvalé i dočasné (session cookies). Trvalé cookies jsou uloženy ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to nejdéle po dobu 24 měsíců.

Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny třetím stranám, zpracovatelům Vašich osobních údajů, aby nám pomohly poskytovat naše služby (např. účetní, poskytovatel cloudových služeb, analýza, audit, platby, detekce podvodů, marketing a vývoj). Tyto třetí strany mají přístup k Vašim osobním údajům v rozsahu nezbytně nutném pro výkon jejich činnosti, a jsou zavázány je neprozradit a nepoužít k jiným účelům.

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době správce nevyužívá.

Správce neovládá cookies z webových stránek třetích stran. Třetí strany odpovídají za to, jak fungují jejich cookies a jak jsou zpracovávány osobní údaje.

K ČEMU SE COOKIES POUŽÍVAJÍ?

Soubory cookies umožňují rozpoznat vaše zařízení, zabezpečit váš přístup na registrovaný účet a náš web obecně a pomáhají nám předkládat vám relevantní reklamy v případě udělení souhlasu.

Kategorie použití:

  • Popis
  • Ověření
  • Pokud jste na webu, soubory cookies nám pomáhají ukazovat vám ty pravé informace a přizpůsobit vaše prostředí.
  • Zabezpečení
  • Soubory cookies používáme jako podporu funkcí zabezpečení a za účelem zjištění neoprávněné aktivity.
  • Preference, funkce a služby
  • Soubory cookies nám také sdělují, jaké zboží preferujete a jaké jsou vaše oblíbené produkty.
  • Reklama

Soubory cookies používáme k tomu, abychom vám zobrazovali relevantní reklamy na webu i mimo něj. Soubor cookies můžeme použít také k tomu, abychom zjistili, zda lidé, kteří viděli určitou reklamu, později navštívili stránku inzerenta a provedli tam nějakou akci (např. stáhli dokument nebo uskutečnili nákup). Podobně i naši partneři mohou použít soubory cookies k tomu, aby zjistili, zda jsme reklamu zobrazili a jak si vedla, nebo aby nám poskytli informace o tom, jak na reklamy reagujete. Také můžeme spolupracovat s našimi partnery za tím účelem, abychom vám zobrazili reklamu na webu i mimo něj, jako například poté, co navštívíte stránky či aplikaci partnera.

VÝKON, STATISTIKA A VÝZKUM

Soubory cookies nám pomáhají zjistit, jak náš web funguje v různých lokalitách. Také používáme soubory cookies za účelem pochopení, zlepšení a provádění výzkumu produktů, funkcí a služeb, včetně vašich přístupů na náš web z jiných webů, aplikací či zařízení, jako jsou váš pracovní počítač či vaše mobilní zařízení.

TABULKA SOUBORŮ COOKIES

Vydavatel / Název cookieTyp cookieTrvanlivost
AdWordsTracking, Remarketing90 dní
SklikTracking, Remarketing30 dní
max 540 dní
Google Analytics
(_ga, cid, utmv, utmz, utma, utmb, utmc)
Analytical, Trackingpersistent
6 měsíců
persistent
6 měsíců
persistent
persistent
session

Pro správný chod našeho webu a reklamních produktů používáme různé typy souborů cookies. Soubory cookies třetích stran pocházejí z reklam jiných webů a sledují vaše používání webu pro marketingové účely. Tyto údaje budou aktualizovány. K uplynutí doby užití souborů cookies dojde buď na základě rotace, nebo se počítá od posledního dne, kdy uživatel interagoval s webovou stránkou.

color
http://brideadvisor.cz/wp-content/themes/swape/
http://brideadvisor.cz/
#EDB44D
style1
paged
Loading posts...
/nfsmnt/hosting1_2/4/7/47051cab-c9bc-4c70-972e-ae7015cb9717/brideadvisor.cz/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Tady nám napiště svůj email
on
off